به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس مطالعات، آمریکایی ها حدود 6 پوند پنیر در هر سال در اواسط دهه 1970 میلادی می خوردند و در سال 2018، این رقم به 11 پوند افزایش یافته است.
گرچه فاكتورهای بسیاری در این روند رشد وجود دارد اما متخصصان معتقدند كه این رقم تا حدودی به دلیل پروتئینی به نام كازئین است كه در سایر لبنیات نیز یافت می شود. به عنوان یک پروتئین، کازئین معمولاً توسط بدن ما به ترکیبات کوچکتر، که اکنون کازومورفین نامیده می شود، تجزیه می شود. سپس این ماده از سد خونی مغزی ما عبور کرده و به گیرنده های دوپامین مغز ما متصل می شوند و باعث می شوند که آنها دوپامین یا هورمونی که لذت و احساس پاداش به ما می دهد را آزاد کنند.
بنابراین به طور خلاصه، پنیر باعث میشود احساس خوبی داشته باشید و این باعث می شود تا بیشتر از آن میل کنید.علاوه بر این، مقدار بالای چربی آن نیز باعث میشود مرتب هوس کنید این ماده را مصرف کنید، زیرا آزاد شدن اندورفین ها پس از برآورده شدن از آن ولع نیز لذتبخش و ارزشمند است، که این چرخه را تکرار می کند.
خوشبختانه، پنیر سلامتی شما را به هیچ وجه تهدید نمی کند. البته بیشتر پنیرها دارای لاکتوز هستند و بنابراین افرادی که تحمل لاکتوز ندارند باید تا حد ممکن از مصرف بیش از حد آن جلوگیری کنند.خواص خفیف اعتیاد آور و لذت بخش پنیر، از بزرگترین دلایلی است که باعث می شود پس از شیر، محبوب ترین و شناخته شده ترین فرآورده لبنی باشد.
منبع: انتخاب